Utbyggnationen av hallen för att kunna bjuda fler gäster

Tanken var att vi skulle fixa bygget på egen hand. Att vi skulle klar av att bygga ut hallen men vi insåg nog ganska snabbt att det inte riktigt skulle vara genomförbart. Vi fortsatte ändå lite längre än vi kanske borde, trots att vi både visste att det inte skulle gå, för att vi är lite för envisa för att ge upp för snabbt.

Därför blev det anlitade av ett företag i alla fall. Valet för oss föll på Örkulla Bygg & Fastighetsservice i Knivsta. Enligt vad jag har läst om dem så ska de vara bra. Och det gäller även för det som vi såg när vi kollade igenom deras referensbilder, att det var snyggt och bra gjort och i en relativt liknande stil som de vi är ute efter att ha hemma hos oss också på utbyggnationen.

Hallen vi har nu är väldigt liten. Lagom stor för oss två men den blir för lite när vi får gäster och speciellt nu på vintern när alla kommer med varma vinterskor och stora tjocka vinterjackor. Då får det inte riktigt plats. Så målet är att få de på Örkulla Bygg & Fastighetsservice att göra hallen dubbelt så stor så att vi kan ha en bänk man kan sitta på när man ska ta på sig skorna, en större garderob, fler klädhängare och mer golvutrymme.

Idéerna vi har för hallen är väldigt bra, om jag får säga det själv, men sen får vi självklart prata med de på Örkulla Bygg & Fastighetsservice först och se om det är möjligt att göra så som vi vill göra eller inte. Får hålla tummarna!