Byggfirma i Haninge

God eftermiddag på er alla mina härliga läsare och välkomna in hit till bloggen. Jag hoppas att ni alla känner att ni mår bra idag och att ni ser fram mot att läsa både det här inlägget och alla andra inlägg jag ska lägga ut idag. Jag hade tänkt att ta en liten stund nu till att prata med er om ett företag som ni kan vända er till om ni behöver hjälp av en byggfirma i Haninge, och det här företaget heter Ettans el & design AB, och du kan läsa mer om dem här.  

Jag har kommit i kontakt med Ettans el & design AB när jag och min man anlitade dem för inte så länge sedan, och jag känner mig så nöjd med att de hjälpte oss med en renovering. Ibland behöver man få hjälp med bygg eller renovering och för vår del var det verkligen på tiden för huset var i behov att renoveras på sina ställen. Det var en god vän till min man som gav oss tipset på det här företaget, och det var ett välkommet tips då vi tidigare inte har varit i en sits där vi har behövt vända oss till någon byggfirma i Haninge, och då är det inte lätt att veta till vem man ska vända sig. Man märkte direkt att medarbetarna på det här företaget var mycket kunniga och erfarna, de såg till att jobba undan effektivt men samtidigt var de noggranna och slarvade inte med de små detaljerna. Jag och min man är riktigt nöjda med den hjälp vi fick av dem och med att det blev ett sådant fint resultat, så om någon av er skulle behöva en byggfirma i Haninge borde ni ta och höra av er till Ettans el & design AB.