Skulle aldrig kunna jobba med slamsugning

Har tänkt lite på det här med jobb jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig att ha. Och rörmokare är ett av dem. Slamsugning och avloppsrensning, nej tack. Tycker det är alldeles för äckligt för att kunna jobba med det. Vill inte ens fixa med avloppet här hemma själv när det krånglar, usch. Har haft rörmokare här från Veolia i Avesta för slamsugning och det blev väldigt bra. Är imponerad över att det faktiskt finns människor som kan tänka sig att arbeta med det. För jag kan det då inte.

Kanske är jag lite för pedant för att kunna jobba med praktiska yrken överhuvudtaget, inte bara med slamsugning, utan med snickeri och målning också. Föredrar nog hellre kontorsjobb då, mycket bättre. Så överlåter jag hantverkeriet till personer som jobbar med det. Så snickarna får bygga, målarna måla och rörmokarna utföra slamsugning för rensning av avloppen.

De på Veolia har som sagt varit här två gånger och både gångerna har det varit samma rörmokare som har varit här. Och jag kan verkligen säga att jag håller på dem, supertrevliga och väldigt duktiga. Så ja, vem vet, lyckas jag göra stopp eller få andra problem med avloppen igen så får jag ringa hit de från Veolia i Avesta och se om det blir samma rörmokare som kommer för slamsugningen då också eller om det blir några andra den gången. Bara att vänta och se.