Jag fick hjälp med planeringen och genomförandet av min friggebod

Hej på er och god morgon. Jag hoppas att ni känner er välkomna in hit till mig på bloggen även den här dagen. Jag har ju berättat för er tidigare att jag hade tänkt genomföra ett byggprojekt där hemma, eftersom jag har velat bygga upp en friggebod på min tomt för att kunna förvara sådant som jag inte riktigt kan låta stå någon annan stans.

För att kunna genomföra det här på bästa sätt valde jag att ta kontakt med Mats Fredrikssons Bygg AB, eftersom jag visste att de är ett företag som man kan gå till om man behöver hjälp av en kontrollansvarig i Uppsala, Knivsta eller Märsta med omnejder. Jag kan inte med ord förklara hur lycklig jag är över att jag tog beslutet att ta kontakt med det här företaget, för jag tror verkligen inte att någon annan kontrollansvarig i Uppsala hade kunnat hjälpa mig med planeringen och genomförandet av mitt projekt på ett lika bra sätt som just det här företaget kunde. Jag är verkligen helt nöjd med arbetet som de utförde, och om det inte hade varit nog så är de som arbetar där som man kommer i kontakt med alltid så trevliga och hjälpsamma, så man känner sig aldrig orolig när man tar hjälp av en kontrollansvarig i Uppsala som arbetar på det här företaget. Jag har fått bättre resultat än vad jag någonsin trodde var möjligt och jag har tänkt lägga upp några bilder på det färdiga resultatet så att ni alla kan få möjlighet att se hur bra det faktiskt blev.