Renoveringar och byggfirmor

När det kommer till stora renoveringar är det allt annat än lätt att göra dem själva. Den senaste renoveringen vi gjorde här hemma var när vi renoverade i hallen, och rev ner den ena väggen för att få en mer öppen planlösning mellan hallen och vardagsrummet. Och det blev betydligt bättre. Men det var ingenting vi hade klarat av att göra på egen hand, eller i alla fall ingenting vi hade vågat oss på att försöka göra på egen hand, att riva väggar. Vi hade hantverkare från L. Kristenssons Byggnadstjänst ABs byggfirma här i Lund hos oss som skötte om hela bygget åt oss.

Vi hade först över byggfirmans hantverkare hos oss och pratade med dem. Diskuterade kring olika alternativ och skapade sen skisser över hur vi ville ha det som de använda sig av när de satte igång att bygga. Det tog ungefär två veckor med allting, så ganska snabbt ändå. Då fick de riva väggen och renoverade hallen och vardagsrummet och jag trodde att det skulle ta mycket längre tid med allt det. Men så var L. Kristenssons Byggnadstjänst AB den första byggfirman jag någonsin anlitat, så hade inte så mycket att jämföra med och då är det svårt att avgöra när man inte har något att jämföra med.

Men vi är väldigt nöjda med L. Kristenssons Byggnadstjänst AB som byggfirma och om ingenting förändras så kommer det antagligen vara de vi vänder oss till nästa gång vi ska renovera eller göra om här hemma också.